diumenge, 10 de març del 2013

LA MATANÇA DEL PORC

El passat 17 de febrer vam fer la Matança del porc. Crec que veient els resultats, si voleu fer la competència als xarcuters d'aquest poble i dels voltants ja podríem començar. Les botifarres i els xorisets van sortir bons, molt bons, crec que ja hem trobat el punt a les proporcions.

És un dels actes de l'Entitat amb més planificació i complexitat. Per això hem de felicitar a tots els participants que amb el seu gra de sorra i aportacions diverses varen fer-ho possible. N'hi ha que varen preparar la intendència i les eines, altres van sucar pa, van parar les taules, van fer la carn a la brasa, van tallar la carn, van pesar els ingredients, van fer els greixons, van pastar, van embotir, van dirigir, van netejar, fer els cafès, van posar música, van punxar les botifarres, van preparar l'amanida, van anar a comprar tripa, van obrir les ampolles, es van seure a menjar, van filmar, van  comptar botifarres i les van embossar, van fer els comptes i van cobrar, van tallar els pastissos i van passar-s'ho bé. Tot això va quedar registrat per en Joan Rich, un fotògraf contrastat del National Geogràfic, que ens ha passat un enllaç per so voleu descarregar-ne alguna. Si algú però vol que no se'l vegi li pixel·larem la cara. 

Hi ha algun nas que no podrà pas esborrar-se, ho sento!!! 
Narcís Mundet

http://www.flickr.com/photos/entitatgastronomicacassa/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada