dijous, 22 de gener del 2009

La cuina de l'escurat

Llagostera té una tradició gastronòmica molt arrelada al municipi i per això al llarg de l'any es porten a terme diferents jornades gastronòmiques per tal de promoure el bon menjar de la zona i la cultura gastronòmica de Llagostera. Del 12 de gener al 28 de febrer de 2009 se celebren les Jornades gastronòmiques de Cuina de L'Escurat. Les jornades gastronòmiques es porten a terme als diferents restaurants que integren l'Associació de Restaurants de Llagostera. La cuina de l'Escurat ofereix plats de qualitat i elaborats, però amb productes tant tradicionals com: perol, peus, trinxat, sang i fetge, suquet d'escrita, menuts, sardines, "platillos", confit, "xuques" de vi, etc.) El principal objectiu d'aquesta jornada gastronòmica és promoure la gastronomia de Llagostera i amb ella els plats més tradicionals de la zona.

1 comentari:

  1. Sembla que els restaurants de Llagostera passen la mà per la cara als de Cassà, a veure aquesta quinzena de la Cuina de la Caçacom es planteja als restaurants de Cassà. Diuen que l'Alzina de l'Hotel Mas Ros, La Brasa Grillada i el Bar-Neda es posaran a treballar fent plats de Caça des del 7 de Març fins al 22 a uns preus molt interessants (fins a 30 € per menú amb beguda inclosa).

    Crec que serà una mol bona idea per posar-nos al mapa gastronòmicament parlant.

    ResponElimina