dissabte, 3 de gener del 2009

Presentació de l'entitat gastronòmica de Cassà.

El passat dijous 21 de novembre, a la sala La Coma de Cassà, es va fer la presentació de la nova entitat Cassaneca. L' entitat gastronòmica de Cassà es va presentar en un acte dividit en 2 parts: una primera on el President, Quim Cadanet, va fer un breu resum de les intencions, dels inicis i el camí que l'entitat pretén seguir.
La segona part va consistir en la presentació i degustació dels vins celler Espelt. D.O: Empordà. Aquesta degustació va ser conduïda pel Sr Cepero, director del celler, i vàrem poder degustar l'ampli ventall dels seus extraordinaris vins Cal destacar que tot això va ser acompanyat per una excel·lent coca de recapte de la Pastisseria Nèctar i uns formatges de l'espai gastronòmic Devissy.
Des d' aquí i des d'ara convidem a tots els cassanecs i cassanenques a participar a l'entitat, ja sigui fent-se socis, aportant idees o informant d' aspectes de d’interès i l' àmbit de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada