dilluns, 2 de novembre del 2009

CRÒNICA RETARDADA

Amb una mica de retard arriba una breu crònica de les activitats de l’ entitat durant la passada Festa Major. Com venia sent costum es va oferir el Vermut de festa major amb els ja tradicionals aperitius, trepitjades, empentes, acaparació d’ olives, escopinyes i patates fregides. Ja se sap, coses del menjar. No cal dir que va ser un éxit i que en pocs minuts les taules van quedar netes i a punt de recollir. Per altra banda ens van visitar uns cuiners d’ alçada, en Nando Jubany i en Carles Gaig, que, gràcies als geganters de Cassà, a en Jordi Tubert i a socis de la nostra entitat, van estar el cap de setmana amb nosaltres i vam poder gaudir de la seva companyia. L’ acte central va tenir lloc a la sala Galà i va consistir en una xerrada on tots dos cuiners ens van explicar les seves experiències i la seva concepció de la cuina. D’ aquest visita es va fer recó la premsa local (Punt Diari i Punt Divers). Aquesta visita cal situar-la en el que ja ve sent habitual cada any; una visita d’ algun personatge rellevant del món de la cuina al nostre país, ja sigui cuiner, periodista… però sempre relacionat amb la gastronomia. A en Nando Jubany i en Carles Gaig cal oferir personatges que ja ens han acompanyat com en Pere Tàpies, les cuineres de Sils, en Joan Roca, el Sr Garcia-Arboix …

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada