dilluns, 2 de novembre del 2009

CURS DE CUINA AMB LA NURI LLADÓ

Tal i com ja havíem anunciat al mes de maig/juny s’ha fet el curs de cuina de la Nori Lladó. El curs ha constat de 3 sessions on ens ha mostrat el secrets de la seva cuina.

Cal destacar el nombre d’ inscrits al curs, un total de 17. Ens va cuinar plats com el fetge d’ ànec amb poma, reminiscència del mític timbal de poma amb foie del Celler de Can Roca, el fricandó de cava amb gambes, pollastre amb múrgules o el carpaccio de sípia; i això no és més que una petitíssima mostra. A més van haver receptes de postres, aperitius... i tot magníficament ben explicat per la Nori i assistida de manera inestimable per la nostra sòcia Sílvia.

2 comentaris:

  1. Jo ja he probat les galetes d´ametlla i són un bon substitut dels panallets.
    Menys temps i molt bones.
    Fantàstica la Núria Lladó. (Eh!! i els seus alummnes de Cassà no cal dir-ho!!!!)

    ResponElimina
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ResponElimina